Новото попълнение на Барселона - Роберт Левандовски разкри дали в

...
Новото попълнение на Барселона - Роберт Левандовски разкри дали в
Коментари Харесай

Роберт Левандовски: Не мисля за отказване

Новото попълнение на Барселона - Роберт Левандовски разкри дали в отбора са си говорили за най-паметните му мачове против Реал (Мадрид) и каталунците.

" Трябва постоянно да мислим за печеленето на трофеи, само че занапред започваме сезона. С капацитета и гения, с които разполага тимът, ще гледаме постоянно да сме на върха и да се борим за трофеите. Ще би трябвало да изчакаме, само че този сезон ще е доста по-добър от предходния. Още от първия ден ми е доста добре в отбора.

Всички ми оказват помощ, за мен това приказва много. Чувствам се доста добре. Футболният език на Барселона е елементарен за схващане и адаптиране. Също по този начин много съм си приказвал с Пеп Гуардиола за тактичност. Затова ми е по-лесно да се приспособя към която и да е скица.

Колко гола си слагам за цел? Разбира се, че би трябвало да дам максимума от себе си и да вкарам допустимо най-вече попадения. Най-важното е да печелим мачовете си. Никога не мисля преди да стартира за това какъв брой гола ще отбележа. Ще би трябвало да изчакаме. Много съм благополучен да бъда тук, тъй като виждам голям капацитет в този тим и сигурно ще играем все по-добре.

Колко пъти в Барселона ми напомняха за четирите ми гола против Реал (Мадрид)? Всички помнят оня мач, само че в този момент съм част от Барселона и знам, че това е една нова глава. Реал ще бъде огромният ни противник и предишното е налице, само че в този момент ще би трябвало да покажа нови неща в бъдеще.

Загубата от Байерн (Мюнхен) с 2:8? Не сме говорили за нея, тъй като тя е в предишното и в този момент това е нова глава. Трябва да създадем ново бъдеще за всички нас. По-добре да не гледаме обратно. Това ще бъде нашата концепция. Чувствам се сносно и към момента не съм мислил за това какъв брой сезона ми остават на топ равнище, само че ще са няколко години. Направих си тест и тялото ми демонстрира, че съм с няколко години по-млад, в сравнение с демонстрира възрастта ми. С какъв брой години? Не знам. Ако ме питаш след три години, тогава ще ти отговоря ", сподели Левандовски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР