Новото попълнение на - българският национал Иван Караджов, който в

...
Новото попълнение на - българският национал Иван Караджов, който в
Коментари Харесай

Караджов за ЦСКА 1948: Прекрасно е отново да съм в ЦСКА, трябва да играем в Европа

Новото попълнение на - българският национал Иван Караджов, който в интервала 2007-2011 бе част от ЦСКА, даде изявление пред клубната телевизия на отбора. В него призна, че огромната му упоритост е да играе в европейските клубни шампионати с ЦСКА 1948.
" Много бързо се разбрахме с шефовете. Щастлив съм, че още веднъж ме пожелаха. Спечелиха ме с желанието, което демонстрираха да дойда тук. Това е един добър тим, който не се показа по най-хубавия метод през първия полусезон. Надявам се с една добра подготовка да създадем по този начин, че ЦСКА да играе в Европа.
Николай Киров е доста добър треньор. След подготовката съм сигурен, че нещата ще са по доста по-различен метод. Моята упоритост е да стигнем до бараж за УЕФА, да го спечелим и следващата година да играем в Европа " - стартира някогашният вратар на Арда.
За конкуренцията с Даниел Наумов той показа: " Това е най-хубавото нещо, което може да бъде. В Арда нямах такава конкуренция. Реалист човек съм, няма проблем, обикновено като пази добре той, да играе ".
" Завръщането ми в националния тим бе сбъдната фантазия. През 2010-а мисля, че дебютирах. Бях спрял с футбола по-късно. За мен да спреш две години с футбола и по-късно да се завърнеш в националния си е достижения. Ако някои играчи не престават да се развиват по този метод, националният тим ще има лице, с което да се представяме по метод, по който би трябвало в Европа " - показа още Караджов.
Съвсем неотдавна пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР