Новото комедийно заглавие Ревност“ на театрална къща Вива арте“ с

...
Новото комедийно заглавие Ревност“ на театрална къща Вива арте“ с
Коментари Харесай

Комедията „Ревност“ с Асен Блатечки отново в Пловдив


Новото комедийно заглавие „ Ревност “ на театрална къща „ Вива арте “ с присъединяване на звездния тандем Асен Блатечки и Мария Сапунджиева ще гостува на пловдивска сцена още веднъж на  22 ноември 2023 година от  19.00ч. в Дом на културата „ Борис Христов “.

Комедията ще се играе в Пловдив за четвърти път, а пловдивчани ще се насладят на образован комизъм, деятелен сюжет и запаметяващи се герои. Билетите през февруари  се изчерпаха единствено за няколко дни и уредниците взеха решение да пуснат в продажба още едно зрелище в същия ден, с по-ранен час. През август, постановката беше част от афиша на театралния фестивал на комедиите „ Завеса под звездите “ в лятно кино „ Орфей “.

„ Ревност “ е последната пиеса на известния американски публицист и сценарист Сам Бобрик. Тук той още веднъж се занимава с проблемите на „ междинната възраст “. Един извънредно атрактивен роман за това по какъв начин един утопичен някогашен ухажор може да възкреси за живот позавехналите фамилни взаимоотношения.

В основните функции, след 17 години блестящо партньорство, ще забележим обичаните артисти – Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Забележително място в екипа намират и надареният Стефан Иванов и младата звезда на държавна такса „ Адриана Будевска “ – Пепа Николова. А нюансите на горест, смях и парадокс в сюжета са ловко подчертани от режисьора Борислав Чакринов.

Билетите на цени 20, 25, 30 лева са в продажба от през днешния ден на каса „ МаскАрт “ в Дома на културата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР