Новото гадже на Сузанита успява да преобърне живота й. Вчера

...
Новото гадже на Сузанита успява да преобърне живота й. Вчера
Коментари Харесай

Сузанита към новото си гадже: Ще държа ръката ти до последния си дъх! Певицата започва ново начало с Марк Славов

Новото гадже на Сузанита съумява да преобърне живота й. Вчера певицата навърши 19 години и се изясни в обич на индивида до себе си. Това е първенецът по мятане на копие Марк Славов . След като мина през депресивни положения и клиника за наркозависими, в този момент щерката на Орхан Мурад е подготвена за ново начало.

„ Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора към мен, които заслужават цялата ми обич и ме подаряват със същото. Благодаря, че съм тук в този момент, преследвайки фантазиите си, заобиколена от прелестен мъж, сплотено семейство, положителни другари и красиви мигове. И в случай че щастието ми сега се дължи на сложните моменти, то благодаря и за тях. Без тях нямаше да съм това, което съм през днешния ден. Благодаря за раните, измените, болката, сълзите. Заради тях в този момент съм по-силна от всеки път. Благодаря за поддръжката ти, Марк Славов. Ти си индивидът, който ми подаде ръка и ме изправи. Готова съм да държа твоята до последния си мирис. Това е единствено началото “, съобщи Сузанита .

Последва и обществено благопожелание за рождения й ден от обичания мъж. „ Любов, цветущ рожден ден! Искам да ти пожелая преди всичко да си ми жива и здрава, всичко останало си идва рано или късно: Винаги ще съм до теб, и в положително, и неприятно, няма значение. Аз ще бъда там. Ти изкара най-хубавото в мен. Много добре знаеш, че в никакъв случай не ме е интересувало хорското мнение и какво приказват и ще приказват за теб, за нас. За мен най-важно беше аз да се опозная и в теб открих индивида, който съм търсил цялостен живот. Оттук-нататък единствено мачкаме наред и нищо и никой не може да ни спре “, прочувствен е спортистът, който също по този начин се изявява като музикален продуцент и рапър.

Той признава, че тъкмо за рождения ден на Сузи не е съумял да бъде с нея, само че дава обещание да се реваншира. „ България Днес “ се свърза и с майката на младата музикална звезда Шенай Мурад . Тя призна, че миналата година не е била лека за щерка й.

„ 2021 беше една ужасна година. Вкъщи моите деца и аз към този момент искахме да отмине и идната да е доста по-добра. Сузи, това дете, около проблемите на родителите си не мислеше за основаване на нова ария, на нов план. Тя нямаше предпочитание нищо да прави. Но е надъхана, че 2022 ще бъде нейната година. Ще направи доста яки шлагери. Нека почитателите да я обичат, тъй като тя мина през ужасни интервали, а е едно прелестно дете. Много се гордея с нея като добра актриса, тъй като нейният филм „ Дани. Легенда. Бог “ върви по кината. Филмът на младия режисьор Явор Петков е страховит. Тя е доста добра актриса. Ние постоянно сме желали повече тя да се занимава с кино, в сравнение с да е певица “, разкри Шени.

Тя приказва и за интимните връзки на щерка си. „ Дано Сузанита си откри огромната обич. Тя имаше 3-4 гаджета преди този момент. Миналата година предпочиташе да е сама. Много ненавижда ревността. Сузи би трябвало да е освободена на дансинга, да се раздава на макс, да се забавлява с хората и да се снима с тях. Малко са мъжете, които могат да понесат това нещо. Разбирам ги, млади са, влюбени са, ревнуват я. Тя не устоя на това. Или вярваш на индивида, или не. Аз в никакъв случай не съм ревнувала Орхан, тъй като той не е бил единствено мой, а на народа. Дори съм му слагала рогата върху други дами, с цел да стане по-хубава фотография за спомен ”, споделя още майката на Сузанита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР