Новото Ford Bronco се беше приближило малко до алфа мястото в

...
Новото Ford Bronco се беше приближило малко до
алфа мястото в
Коментари Харесай

Jeep Wrangler Rubicon 392 – бая якичък! - видео

Новото Ford Bronco се беше доближило малко до алфа мястото в групата на коли със задвижването на четирите колела това лято. Ето за какво от Jеер с модела си Wrangler Rubicon 392 желаят да покажат най-малко в Съединени американски щати и в богатия на нефт Близкия изток кой отговаря за в действителност мощните офроудъри.

Решаващата характерност на модела 392 (числото подхожда на работен размер в кубически инча) е задвижването: 6,4-литровият V8 има мощ от 346 кВт / 470 к.с. и въртящ миг от цели 637 Нютонметра (Нм). Според производителя, "най-способният, бърз и най-мощен Wrangler, построен в миналото от Jeep ", спринтира от нула до 60 благи в час (почти 100 км / ч) за 4,7 секунди.



Оборудван е с осемстепенна автоматична скоростна кутия TorqueFlite и автоматична трансмисия Selec-Trac. Данните демонстрират, че 392 също надвишава упованията, поставени пред него за работа в полето - 26,2 сантиметра пътен луфт, 44,5 градуса преден и 37,5 градуса заден ъгъл на офанзива, 22,6 градуса ъгъл на надолнище пре преодоляване на било, прегазване във водна преграда с дълбочина до 82,5 сантиметра. Новият модел "уверено овладя големи наклони и спускания с минимално използване на газ и спирачки ", казват от Jeep.

Производителят към момента не е обявил цените, а Wrangler Rubicon 392 ще се предлага за продажба в Северна Америка от първото тримесечие на 2021 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР