Новото движение “Кан Кубрат”, което проф. Божидар Димитров ще учреди

...
Новото движение “Кан Кубрат”, което проф. Божидар Димитров ще учреди
Коментари Харесай

Проф. Божидар Димитров влиза в съюз със Слави Трифонов! Учредява партия и се договаря с шоумена да няма кражби…

Новото придвижване “Кан Кубрат”, което проф. Божидар Димитров ще учреди при започване на март, ще работи с партията, която прави Слави Трифонов. Това показа пред “България днес” проф. Димитров минути откакто през вчерашния ден беше изписан от болничното заведение, където влезе поради затруднение от грип.

“Разбрахме се със Слави, няма да си крадем интелектуалците. Ще си сътрудничим и ще работим дружно. Е, има неща, за които не можем да се разберем, и сега даже сме малко скарани. Той бърка за някои работи, само че ще намерим метод да се разберем”, изясни някогашният шеф на НИМ.

Първоначално “Кан Кубрат” трябваше да бъде учредена на 5 февруари. Целта на групировката е България да стане президентска република. Поради заболяване на Божидар Димитров и на други от учредителите, стартът бе отсрочен за 3 март. “На 3 март най-вероятно няма да излизаме от телевизионните студиа.

При всички случаи ще обвържем учредяването на “Кан Кубрат” със светлата дата, само че по кое време тъкмо ще стане, ще кажем по-късно”, разясни проф. Димитров. “Важното е, че към този момент оздравях и непрекъснато ми звънят хора, които желаят да се причислят към нас. Сред нас са проф. Михаил Константинов, акад. Георги Марков, артистът Коцето Калки, драматургът Христо Бойчев, сърдечният хирург доцент Иво Петров, полк. Николай Марков, някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев, отец Боян Саръев.

Имаме си и две партии “Възраждане” и Българска земеделска партия. А тази заран ми се обади и шефът на хотелиерите Благой Рагин. С цялата си организация се причисляват. Все още чакаме удостоверение от Кубрат Пулев, брат му Тервел е приказвал с него”, добави професорът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР