Новото бижу на Царя на виното Тони Йорданов – комплекс

...
Новото бижу на Царя на виното Тони Йорданов – комплекс
Коментари Харесай

За ценители! Царят на виното Тони Йорданов открива новото бижу край Мездра – комплекс „ШаТони“

Новото украшение на Царя на виното Тони Йорданов – комплекс „ ШаТони “ край Мездра, ще бъде намерено публично, научи организация BulNews. 
Дългоочакваното за всички ценители събитие е планувано за 18 май /четвъртък/. Програмата ще стартира в 17 часа с презентация на виновност от годишна продукция 2022 година, която ще се реализира със съдействието на технолога на избата инж. Лало Гешев. В 18:15 часа ще се извърши празничен водосвет за здраве и благополучие, отслужен от Врачански митрополит Григорий, дружно със Старозагорски митрополит Киприян и Величкия свещеник Сионий.
Същинското тържеството ще стартира със „ Сцена под звездите ” в 19:30 часа. Кулинарният занаятчия Ути Бъчваров ще показа готварски шоу-спектакъл. За положителното въодушевление на гостите ще се погрижат Цветелина, Краси Радков и Михаела Маринова. 
Кулминацията на празника ще бъде тъкмо в 23 часа, когато небето над първокласния комплекс ще бъде огряно от обилна заря.
Собственикът Тони Йорданов отваря необятно вратите си и кани всеки, който желае, да пристигна и да се увери в качествата на първокласното вино в неговата маза, да опитва кулинарните изкушения на Ути и да прегледа шикозното шато. Входът е свободен.
„ За мен и екипа ми ще бъде същинско наслаждение да изживеем мига дружно “, споделя Царя на виното Тони Йорданов. 
Припомняме, че градежът на първокласния комплекс стартира през 2019 година, като първо бе приключена индустриалната част. „ ШаТони “ към този момент ще приема своите посетители в ресторанта си с неповторима гледка и в чисто новата и съвременна хотелска част. 
Очаква се комплексът да се трансформира в магнит за феновете на природата и виното от цялата страна. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР