Новоизгряващата кинозвезда и модел Сара Драгулева, която е гадже на

...
Новоизгряващата кинозвезда и модел Сара Драгулева, която е гадже на
Коментари Харесай

Гаджето на Папи Ханс: В НАТФИЗ ни преподават лъжи! Всички сме прецакани!

Новоизгряващата кинозвезда и модел Сара Драгулева , която е гадже на артиста Константин Трендафилов-Папи Ханс , скочи на огромния театрал проф. Здравко Митков, обвинявайки го в незнание и неверен метод на преподаване, видя „ Галерия “.

Русокосата красавица, която следва в НАТФИ3, изрази безапелационната си позиция, че е разочарована от остарелите способи на образование и отношението на ръководителите към студентите, множеството от които към този момент нямат упоритост да се развиват в областта на изкуството.

Попитана от феновете си в обществените мрежи по какъв начин намира образованието на професора, Сара написа късото „ ненужно “. А по-късно прецизира: „ то няма по какъв начин о да считам за потребно “. Недоволството й, изразено в остри мнения, не остана неусетно и актрисата показа аргументите за мнението си.

„ Качеството на всичко е доста ниско, преподава се по остарели модели. Повечето преподаватели са способни да те откажат от това да станеш артист, вместо да те възпламенят още повече. За четири години, две от които си там седем дни в седмицата по дванадесет часа, можеш да се развиеш в някоя специалност, а не след четири години да се чудиш, в кой бар да се научиш да носиш табла.

И има доста други аргументи. Много малко хора си го признават, до момента в който още са там, тъй като не желаят да повярват какъв брой са се прецакали и дават всичко от себе си да повярват в лъжата, която ни преподават в НАТФИ3 “, написа екранната хостесата Гери от „ Братя “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР