Новоизбраните кмет и съветници в община Аксаково положиха клетва днес.

...
Новоизбраните кмет и съветници в община Аксаково положиха клетва днес.
Коментари Харесай

Новата власт в община Аксаково положи клетва

Новоизбраните кмет и съветници в община Аксаково поставиха клетва през днешния ден. Кметът Атанас Стоилов публично встъпи в седмия си мандат, а за ръководител на Общинския съвет бе определена бе избрана отново Светлана Добрева от ГЕРБ.

„ Независимо от коронавирус рецесията и политическите разтърсвания, през които страната мина в последния мандат, показахме, че с мотивация и неизменност задачите се реализират. Аксаково е втората община в региона и е измежду най-големите териториално в страната. Радвам се обаче, че ние не допуснахме проблемите на огромните общини да ни завладеят. Вместо рецесия с местата в детските градини, ние успяхме да изградим нови две – в селата Изворско и Въглен. Построихме 4 нови кметства. Повече от 10 км водопроводи са възобновени, над 3 км е новоизградената канализационна мрежа в град Игнатиево “, съобщи след полагането на клетвата кметът Атанас Стоилов.



„ Голямото предизвикателство за новия мандат остава модерната пътна съгласуваност сред обитаемоте места в общината и организацията на публичния превоз. Но и там към този момент имаме първите достижения – към селата Климентово, Яребична, Въглен и долище. Готови са плановете за Орешак, Любен Каравелово, Водица, Засмяно, Игнатиево и Доброглед. Готова е и индустриалната зона, би трябвало единствено да се отвори автомагистрала „ Хемус “ съм нея “, добави Стоилов.

Кметът благодари на политическите си съперници за непокътнатия добър звук по време на акцията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР