“Продължаваме промяната - “Демократична България загуби, тъй като ГЕРБ не

...
“Продължаваме промяната - “Демократична България загуби, тъй като ГЕРБ не
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: ПП-ДБ загуби от несъстоялата се ротация, а ГЕРБ се превърна в управляваща опозиция

“Продължаваме смяната ” - “Демократична България ” загуби, защото ГЕРБ не направиха нищо, откакто мина един избран миг на пика на упованията да се види дали ще работи и по какъв начин ще работи този формат. И откакто откриха, че е задоволително да оставят ПП-ДБ да събира мощност от всичко, ГЕРБ просто се трансформира в една ръководеща съпротива, която доста се хареса на техния жанр и схващане от страна на господин Борисов. Но дали са спечелили, отговорът към този момент е изрично не, защото имаме един месец акция и в случай че тя не промени нещо значи имаме страховит проблем ”. Така политологът Любомир Стефанов разяснява в предаването “Кой приказва ” по Дарик дали ГЕРБ завоюва от сринатата ротацията, поради социологическите изследвания на “

Стефанов изясни, че ”страхотният проблем ” се показва в това, че в случай че една акция не донесе изгода за съответната политическа партия, нто тя се трансформира в изгубено време. Той посочи, че Политическа партия имат един недостиг, който от ден на ден ще им тежи.

“Преди няколко години се възползваха от синдромата на новата партия без минало, само че към този момент са одобрен политически състезател и би трябвало да се потвърждават. Те не са от скоро, те бяха отпред на две държавни управления ”, напомни политологът.

Той разяснява и околните прогнозируеми резултати за Движение за права и свободи и “Възраждане ”, съгласно социолозите и позволи Движението “да се раздвижи ”, само че акцентира, че това е разследване и функционалност на изборната интензивност.

Според Любомир Стефанов “Солидарна България ” имат действителни шансове да прескочат бариерата и да влязат в Народното събрание.

“Но единствено, в случай че съумеят да създадат гениална предизборна акция и да я споделят вярно ”, сподели той.

Според него общинският консултант Ваня Григорова, която стана част от “солидарна България ” е ще е директен съперник на Има Такъв Народ. Любомир Стефанов обаче посочи, че внезапно се е сгъстила появяването на “месии за три дни в България ”, а това е несигурно политическо събитие.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР