В средата на изминалият месец, изследователски екип начело с проф.

...
В средата на изминалият месец, изследователски екип начело с проф.
Коментари Харесай

,Сърце и Мозък’ постави Плевен на световната карта

В средата на миналият месец, проучвателен екип отпред с проф. доктор Яна Симова, сполучливо рандомизираха първия световен пациент, отбелязвайки основен миг в клиничните изпитвания.

Този триумф им донесе влиятелно място в световният бюлетин на фармацевтичният гигантNovo Nordisk,който ги отличи за тяхната отдаденост в напредъка на лекуването на хронични болести.

Несъмнено, проф. доктор Яна Симова и нейният екип се отличават с отдадеността си за развиване на медицината, като заемат водещите позиции в рекрутирането на пациенти и за разнообразни други клинични изпитвания, свързани със сърдечно-съдови болести.

Техният извънреден професионализъм и неизменима посветеност не престават да подкрепят нововъведенията в медицината и носят вяра на пациенти по целия свят.

„ Ние сме доста издирван център и извънредно мечтан сътрудник при провеждането на клинични изпитвания, както от водещите, одобрените и изгряващите фарма промишлености, по този начин и отCROкомпаниите. Обикновено сме от първите с включен пациент, доста постоянно набираме най-вече участници освен в България, само че и в Европа и Света. Одиторите са възхитени от нас, даже имахме и ревизия отFDA, като от организацията останаха впечатлени от положителната ни организация. “- сподели проф. Симова. „ Когато става дума за нововъведения, развиване на здравната просвета и нови благоприятни условия за пациентите, при нас няма отговор не! “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР