Ново видео разпространи певецът и ютюбър Йонислав Йотов - Тото.

...
Ново видео разпространи певецът и ютюбър Йонислав Йотов - Тото.
Коментари Харесай

Тото проговори за кенсъл културата, намекна, че е нейна жертва

Ново видео популяризира артистът и ютюбър Йонислав Йотов - Тото. Тото си навлече публично неодобрение поради реакцията си в своя подкаст, до момента в който баскетболният треньор Тити Папазов разказваше по какъв начин преди години остригал  своя някогашна другарка.  В разпространяване рапърът приказва за историята на кенсъл културата, намеквайки, че е следващата ѝ жертва, пише 
Прочетете още
" Опасен " за демократичния ред ", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в пандиза. Облечен е в оранжеви облекла, свързвани с пандизчиите.

В клипа се изяснява по какъв начин в антична Атина видни поданици на града били гонени за цели 10 години, тъй като ги считали за " евентуални тирани ". Това ставало с гласоподаване, а се оказвало, че огромна част от вота за един човек била написана с еднакъв почерк. Гонени били даже видни пълководци.

След това Тото приказва за днешната кенсъл просвета и даже кибертормоза. То е гледано от 50 000 души, само че мненията към него са спрени - както и в останалите видеа на артиста.

След абсурда с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа - в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата. " Не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата, оправдавам се ", съобщи Йонислав Йотов - Тото от " Скандау " в първия запис, в който се извини за създалата се обстановка

Припомняме, че “Пепси България ” приключи съдействието си с Йонислав Йотов, прочут като Тото от " СкандаУ " поради епизода от подкаста с присъединяване на Тити Папазов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР