Ново нападение над автобус на градския транспорт е станало в

...
Ново нападение над автобус на градския транспорт е станало в
Коментари Харесай

Обстрелваха автобус на градския транспорт с камъни в Пловдив

Ново нахлуване над рейс на градския превоз е станало в Пловдив. Инцидентът се е случил в „ Шекермахала “ малко преди 19 часа на 8 декември. Автобусът се е движел по линия номер 11. Влизайки в махалата, покрай учебно заведение “Панайот Волов “  е бил обстрелван с камъни. В резултат са изпочупени две от страничните стъкла на транспортното средство, съобщи.

По време на случая в рейса е имало пасажери. Нито един от тях не е потърпевш. На място е дошъл полицейски патрул. Нападателите се търсят. Предполага се, че камъните са били хвърлени от деца, които са избягали незабавно след случая. А до късно в четвъртък вечер водачът и кондукторката  даваха пояснения в полицията.

“Чу се ударът. Два удара, мощни. Може би с единия улучиха ламарината, а с другия улучиха стъклото- двете стъкла по средата и те се напукаха. Оградата е плътна и не се вижда нищо в учебното заведение ”, описа водачът на рейса Делчо Атанасов.



Ударът беше нечовечен! Ударът беше доста тежък. Тук стоеше една жена, един мъж имаше. Бяхме три дами и един мъж. И хората незабавно се изтеглиха към водача и слязоха ”, съобщи кондукторът Бонка Шилева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР