Ново изследване установи, че психопатите имат сериозни затруднения със съгласяването

...
Ново изследване установи, че психопатите имат сериозни затруднения със съгласяването
Коментари Харесай

Разбрани хора ли са психопатите?

Ново проучване откри, че психопатите имат съществени усложнения със съгласяването си с други хора и не са съзнателни. Несъзнателните хора по предписание са неорганизирани, безотговорни и не извършват своите обвързване в персоналния живот и обществото. При тях също по този начин е доста по-трудно да устоят на изкушенията. Липсата на дарба да се съгласяваш с другите хора нормално е обвързвано с неприятелското отношение, студена връзка и цялостна липса на такт. Характерно за психопатите е сериозният недостиг при три от характерните страни на способността за съгласяване с другите хора:

  • Те не се открити и директни – психопатите са лъжливи и манипулативни като държание
  • Не се подчиняват: те имат извънредно настойчиво държание, нападателни са, антагонистични и предизвикващи кавги и спорове
  • Не са скромни и умерени: психопатите са арогантни, горди и суетни

В допълнение към всичко това психопатите са и невротични. Те са гневни и враждебни – ядосват се доста елементарно. Импулсивни са: те не могат да устоят на изкушенията и може да се отнесат в редовно преяждане и задоволявания на други свои желания доста елементарно. За тях е присъщ и един характерен аспект от мощната екстравертност, а точно, те търсят мощни безредици. Но при тях я няма топлината на човешкото другарство, тъй като са студени и лишени от страсти.

Psy Blog

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР