Новият №1 в тениса Карлос Алкарас призна, че популярността му

...
Новият №1 в тениса Карлос Алкарас призна, че популярността му
Коментари Харесай

Неприлични предложения за Карлос Алкарас

Новият №1 в тениса Карлос Алкарас призна, че известността му измежду дамите внезапно се е нараснала. Испанецът неотдавна завоюва US Open и към този момент е същинска звезда. Най-младият №1 в историята разкри, че дамите непрекъснато го заливат със известия в обществените мрежи.

" След като станах №1 в света, започнах да получавам неприлични оферти в “Инстаграм ”. Много дами внезапно пожелаха да спят с мен ", сподели Алкарас, който е привързан.

17-годишният испанец ревностно пази персоналния си живот и не желае връзката с гаджето му Мария Хименес да бъде под светлината на прожекторите. Техните връзки не са загадка, само че за живота отвън тениса на Карлос се знае напълно малко. Оскъдните данни сочат, че Мария Гонсалес Хименес също е тенисистка и е от Мурсия. Освен някои фотоси в обществените мрежи двойката пази всички останали детайлности единствено за себе си.

Междувременно Алкарас призна, че в никакъв случай не би се съгласил Роджър Федерер да бъде негов треньор най-много от преданост към сегашния му наставник Хуан Карлос, който му е като втори татко. Наскоро Карло изрече възхищението си към Фед, който постави завършек на кариерата си.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР