-Новият Yellow Edition е ексклузивно допълнение към купе гамата на флагмана

...
-Новият Yellow Edition е ексклузивно допълнение
към купе гамата на флагмана
Коментари Харесай

LEXUS ПРЕДСТАВЯ НОВОТО ОСЛЕПИТЕЛНО КУПЕ LC YELLOW EDITION

-Новият Yellow Edition е извънредно допълнение към купе гамата на флагмана Lexus LC;
-Жизнерадостен външен цвят Flare Yellow и уникален интериорен свършек в черно, бяло и топложълто, висококачествени материали, включващи semi-aniline кожа и Alcantara;
-Спецификацията с съоръжение Sport+ включва Lexus Dynamic Handling (LDH) с Кормилно ръководство на предните колела с променливо предавателно отношение (VGRS) и управление на четирите колела, Torsen диференциал с ограничено превъртане, 21-инчови ковани алуминиеви колела, покрив от карбонов композит и деен, заден спойлер;
-Луксозните характерности на купето включват Head-Up екран, дръжки с Alcantara, предни електрически седалки с настройка в 10 направления и кожа semi-aniline.

С новия LC Yellow Edition Lexus показва ново, ослепително допълнение в купе гамата на флагмана LC. Верен на своето име, той показва жизнерадостния външен цвят Flare Yellow, който показва изключителния стилен резултат, печелещ награди на LC.

Цветната тематика продължава и в купето, където черните панели на вратите са подчертани от топложълти вложки Alcantara. Топлият жълт колорит също по този начин е пренесен в контрастните елементи на шевовете на белите, кожени седалки, инструменталния панел, кормилото и подлакътника на централната подпора, илюстрираща майсторската „ такуми “ направа, която е отличителна линия за лукса на Lexus. Купето също по този начин включва Head-Up екран за водача, кожа Alcantara за облегалката на главата на предните седалки и електрическа конфигурация на предните седалки в 10 направления в кожа semi-aniline.

С грабващ погледа външен тип, LC Yellow Edition се възползва от модерните характеристики за динамичност и ръководство, част от спецификацията на LC Sport+. Гъвкавостта, надеждното ръководство и върховата сърдечност са налични, благодарение на Lexus Dynamic Handling (LDH) и Кормилното ръководство на предните колела с изменчиво предавателно отношение (VGRS) и ръководство на четирите колела, което ръководи независимо предните и задни ъгли на завиване и Torsen диференциал с лимитирано превъртане. Тези съвременни системи разрешават на водача изцяло да изследва целия потенциал на световната архитектурна платформа GA-L на LC с отличния му баланс и нисък център на гравитация.

Специални екстериорни характеристики включват 21-инчови, ковани алуминиеви колела, както и покрив и деен заден спойлер от олекотен, само че доста здрав карбонов композит. Спойлерът играе специална роля в опазване стабилността на автомобила като се отваря автоматично при скорост над 80 км/ч.

Вариантите на Yellow Edition серията ще бъдат налични и за двата модела – LC 500h с революционната, самозарядна система Multi Stage Hybrid System и LC 500, задвижван от 477 к.с., V8 естествено аспириран мотор с 10-степенна автоматизирана трансмисия.

LC Yellow Edition ще бъде изложен на щанда на Lexus по време на Международното автомобилно ревю в Париж през октомври. Клиентски доставки ще се осъществяват от есента на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР