Новият треньор на Левски Петър Хубчев заяви, че слуховете, че

...
Новият треньор на Левски Петър Хубчев заяви, че слуховете, че
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Не сме терористи

Новият треньор на " Левски " Петър Хубчев съобщи, че слуховете, че натоварва прекомерно своите играчи и постанова прекомерно строга дисциплинираност, са мощно пресилени.

Той приказва пред " Евима Спорт " в едно от първите си по-обширни изявленията откакто застана отпред на отбора от стадион " Георги Аспарухов ". Хубчев стана треньор на от " сините " след края на сезон 2018/2019 и към този момент организира един къс предварителен лагер с футболистите в Добринище.



" Това, което искахме да забележим от първия лагер, въпреки и без целия тим, ме удовлетворява. Като размер, натоварване и отношение към тренировките, нямам забележки. Има чисто професионални неща обаче, които желая да са по-добре. Ние сме нови хора и имаме своите визии и правила, и футболистите би трябвало да се нагаждат към нас. В " Левски " съм претърпял и трофеи, само че и пето и шесто място. Трябва да убедим играчите, че това което вършим, е за тяхно положително и за положителното на клуба. Като стартираме от бяганията и приключим с държанието им отвън терена. Какви ли не неща се приказват за нас, за налагането на дисциплинираност, че сме надали не някакви терористи. Преувеличени са доста ", съобщи експертът.

Снимка: Lap.bg

Той проучва и моментното положение на футбола като цяло. Според Хубчев двата български гранда - " Левски " и ЦСКА, са в рецесия, а парите са станали най-важното нещо в този спорт.

" Времената са други. Жалко, че живеем с предишното. Имам пояснение за себе си. Традициите са хубаво нещо, само че те са за това да се нарушават. Това, че " Левски " и ЦСКА са били по 20-30 пъти първенци не значи, че това би трябвало да продължава. По света има доста грандове в рецесия, за жал по този начин е и в " Левски " и ЦСКА. Начинът, по който се тренира и държанието е доста по-различен от преди. Преди 30 години парите не бяха водещи. Сега, който ми каже, че парите не са най-важното във футбола, просто няма да допускам. Богатите хора съумяват във футбола. Допускани са и доста неточности, финансите са доста значими, само че и доста се злоупотребява с тях. Във футбола се желае време, с цел да промениш нещо. В актуалния футболен живот се счита, че трябват 2 или 3 години, с цел да реализираш своите хрумвания. Ясно ми е, че в " Левски " нямам това време ", сподели още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР