Новият треньор на Барселона Роналд Куман продължава да налага своите

...
Новият треньор на Барселона Роналд Куман продължава да налага своите
Коментари Харесай

Куман ударно налага своя авторитет на Камп Ноу

Новият треньор на Барселона Роналд Куман продължава да постанова своите визии за работа, отказвайки се от тези на предшествениците си на “Камп Ноу”, отбелязва Sport. Той държи много повече на физическите натоварвания на футболистите и затова - най-малко за началото на сезона - анулира процедура да има най-малко по един почивен ден в седмицата. Специално за сегашната отборът има два мача, само че ще има занимания всеки ден като се изключи четвъртък заран, когато лети за Виго.

Освен това някогашният съотборник на Христо Стоичков е инструктирал асистента си Алберт Рока да организира по друг метод загрявката преди срещите. При Ернесто Валверде и Кике Сетиен играчите най-вече единствено си подаваха топката, до момента в който към този момент от тях се изискват повече извършения, включващи центрирания и удари към вратата. В загрявката към този момент вземат участие и запасите.

В миналите няколко контроли и турнирния конфликт с Виляреал се видя също по този начин, че Куман единствен от скамейката дава инструкции, до момента в който неговите асистенти само си водят записики. При Сетиен пък много деен беше неговият асистент Едер Сарабия, който обаче футболистите не харесваха и демонстративно не му обръщаха внимание.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР