Новият страж в Лудогорец Кристиян Кахлина, който бе взет от

...
Новият страж в Лудогорец Кристиян Кахлина, който бе взет от
Коментари Харесай

Нов в Лудогорец: Базата е уникална, тук всеки знае какво прави

Новият пазач в Лудогорец Кристиян Кахлина, който бе взет от някогашния тим на Валдас Дамбраускас – Горица, даде изявление пред медиите в родината си. Вратарят бе взет чартърен от хърватския отбор с алтернатива за закупуване след края на сезона. Кахлина е рекордьор по следващи мачове без спиране в шампионата – 151.

– Кристиян, какви са първите ви усещания от Лудогорец?

– Пристигнах в София в понеделник, където бях три дни. Във вторник вечерта пристигна целият тим на Лудогорец, тъй като в сряда имахме мач за Купата против Царско село. След това се прибрахме в Разград. Направих няколко тренировки и съм удовлетворен.

-Успяхте ли да разгледате Разград?

– Честно казано, от самото начало съм на лагер, а в София бях в хотел. Правеха ми медицински прегледи, проби, тъй че бях зает. А и не съм пристигнал тук, с цел да преглеждам забележителности, а с цел да се потвърдя в тези три месеца. Базата в Разград е невероятна. Реално видяно, можете да бъдете в нея през целия ден. Чаках дълго за трансфер в клуб на толкоз високо равнище, който се бори постоянно за присъединяване в групите на Шампионската лига.

link1 " >
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР