Новият старши треньор на Пирин Благоевград Христо Янев беше официално

...
Новият старши треньор на Пирин Благоевград Христо Янев беше официално
Коментари Харесай

Христо Янев: Имаме класни футболисти, искам да покажем желание и страст за игра

Новият старши треньор на Пирин Благоевград Христо Янев беше публично показан като ментор на " орлетата " и разкри, че главната цел пред него ще бъде да резервира мястото на благоевградчани в Първа лига.

Бившият треньор на ЦСКА, Миньор Перник и Нефтохимик съобщи, че избира да работи в сложна конюнктура пред това да не прави нищо и добави, че първата задача пред него ще бъде да открие същността на проблемите в тима.

" Трябва първо да опозная тази съблекалня, да схвана същността на проблемите и корените им, с цел да мога да се оправя с тях. Има два дни, в които да приготвя тима за мача, който ни следва с Локомотив Пловдив и желая да работя в среда, която ни доставя наслаждение. Искрено имам вяра в това, което правя, в работата с момчетата и би трябвало по най-бързия метод да се нагодим един към различен ", стартира Янев.

Бившият футболист не скри, че го чака доста работа в Пирин и изрази вяра, че футболистите ще му оказват помощ в разрешаването на всички компликации.

" Трябва да се съобразя с ситуацията и обстановката, която е довела тима до този миг. Знаем резултатите досега и затова съм тук пред вас, ще се съобразяваме с съперник, с хората в съблекалнята, имам осъдени индивида, контузени, съблекалня, изгубила самочувствие и убеденост в себе си, имам доста работа, само че самичък не мога да я свърша. Благодаря за положителното приемане, само че би трябвало да се захващаме за работа ", показа младият експерт.

Накрая Христо Янев разкри, че желае да върне духа в тимът на Пирин, който той добре познава от времената, в които той се е изправял против " орлетата " като футболист.

" Аз постоянно съм играл тук напрегнат, постоянно е било място, на което другите тимове са се съобразявали с духа, който има вашия клуб и за мен е необяснимо да видя тим, който няма въодушевление, няма дух и няма мотивация да излезе и да покаже това, което може, тъй като дръзвам да настоявам, че имаме задоволително класни футболисти, с доста опит и качества и никой не ни притиска и не ни пречи да покажем дух, да покажем пристрастеност и предпочитание за игра. Това е първото нещо, което желая да трансформира в метода на мислене в тази съблекалня ", приключи Христо Янев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР