Новият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред медиите

...
Новият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред медиите
Коментари Харесай

Чичо Гошо: Собствениците ще коригират грешките и Лудогорец отново ще играе в Шампионска лига

Новият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев приказва пред медиите преди повторния си дебют отпред на " орлите " - гостуването на Фенербахче от третия кръг на груповата фаза на Лигата на конференцитие. Двубоят в Турция е на следващия ден, 26 октомври от 19:45ч.

" Господин Исмаил Картал е основал един тим на доста високо равнище на европейско равнище и неслучайно Фенербахче има 19 следващи победи. Винаги е добре като се играе против толкоз добър тим с такива положителни футболисти ", стартира Дерменджиев.

" Винаги съм желал моят тим да играе против мощен противник, по този начин се калява. Искам тези момчета да играят против Фенербахче, тъй като направиха доста добър мач с Аякс. Знам, че ще е мъчно. Фенербахче надиграва всичките си противници. Ще бъда удовлетворен от тъждество. То ще способства на играчите, точката ще е добре, тъй като има още време, Лудогорец може да е втори ", продължи той.
 Дерменджиев има да взема решение съществени проблеми по състава на Лудогорец
Дерменджиев има да взема решение съществени проблеми по състава на Лудогорец

Както е известно, навън поради контузии са Марсел Хайстер и Иван Йорданов

" И двата мача са положителни и имат място за съпоставяне. Този мач ще остане в историята. Надявам се този и идващият да останат в историята ", сподели наставникът на " орлите " във връзка с дебюта от първия си престой, който стартира с посещение на Партизан в Белград.

" Лудогорец е един извънредно добре структуриран тим. Има притежатели, на които принадлежи, те са го основали. Лудогорец игра в групова фаза на Шампионска лига, в този момент има оттегляне, което съм сигурен, че притежателите ще коригират и Лудогорец още веднъж ще е в Шампионска лига ", безапелационен бе Георги Дерменджиев.

" Играчите би трябвало да си повярват, че имат качество и считам, че това ще стане с времето. Фенербахче в действителност има доста мощни футболисти и си проличава от позицията им. Ще има избран тактическа режисура, нека да имаме триумф. "

" Щабът ми още се оформя. За два дни няма по какъв начин да се случи оптималното, тъй като има треньори, към които съм се насочил, само че са заети и няма по какъв начин да се освободят. За момента в щаба е Светослав Дяков, новото име е Здравко Здравков, идната седмица ще има още нови ", добави експертът.

" Доволен съм, че са избрали мен, не знам дали е имало други претенденти, знаете по какъв начин се вадят кестените. Аз съм извънредно предан към Лудогорец, тъй че ще направя всичко допустимо този тим да е на мястото, на което е бил ", приключи Георги Дерменджиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР