Новият старши треньор на ФК Дунав Людмил Киров бе представен

...
Новият старши треньор на ФК Дунав Людмил Киров бе представен
Коментари Харесай

Новият треньор на Дунав: Днес съм един от най-щастливите хора

Новият старши треньор на ФК " Дунав " Людмил Киров бе показан на медиите през днешния ден от президента на клуба доктор Симеон Симеонов. Младият експерт благодари на управлението за гласуваното доверие и съобщи: " При мен нещата се случиха много бързо. Днес съм един от най-щастливите хора, тъй като имам опцията да работя в клуба, в който израснах. Дунав ми е дал ужасно доста. За мен това е едно голямо предизвикателство. Запознат съм с всичко в клуба. Има да се свърши много работа, само че аз и моят екип не се плашим от това. Нашата цел е една-единствена - да работим за идеята " Дунав ". Сигурен съм, че ще имаме доста мотиви за наслада ".

Президeнтът на ФК " Дунав " доктор Симеон Симеонов разкри по какъв начин се е стигнало до подписването на контракт с Людмил Киров: " Първият ни диалог с него беше в събота, 29 септември и беше напълно ориентировъчен. Договор с него подписахме през днешния ден. Винаги съм желал треньор на тима да бъде русенец ".

" Една от дилемите ни, с изключение на оставане в Първа лига е основаването на локални фрагменти. Надявам се, че ще продължи положителното показване почнало от последните мачове. Надявам се да имаме шанс и този дух да се резервира и отсега нататък. Идеята е да се противопоставим на статуквото и инерцията, която до неотдавна ни дърпаше надолу и не бе в наша изгода ", добави президентът на " Дунав ".

" Благодаря за напъните, които постави Малин Орачев. Изпитвах наслаждение от работата с него. Много скърбя, че нещата не се получиха на терена. Благодаря на Цветомир Младенов за куража, който имаше да поеме тима в този миг. Аз от дълго време не съм се възхищавал по този начин на играта ни, както беше през вчерашния ден (б.р - мача с Берое) ", приключи доктор Симеон Симеонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР