Новият собственик на Туитър Илон Мъск е информирал служителите на

...
Новият собственик на Туитър Илон Мъск е информирал служителите на
Коментари Харесай

Служителите на "Туитър" получиха 24-часов ултиматум от Мъск

Новият притежател на " Туитър " Илон Мъск е уведомил чиновниците на обществената мрежа, че имат време до на следващия ден да решат дали желаят да останат на заеманите от тях позиции и да работят " дълги часове " при " висока активност ", или да получат обезщетение за освобождение от служба в размер на три работни заплати.

Това се споделя персонално известие от милиардера до всеки един от наличния личен състав, осведоми в. " Вашингтон Поуст ". Служител на компанията е удостоверил за електронното писмо, което съдържа и деен линк.

Всеки чиновник, който не е кликнал върху линка, потвърждаващ, че " желаете да бъдете част от новия " Туитър ", до на следващия ден вечер, ще се смята за напуснал, написа Мъск. " Каквото и решение да вземете, благодарим ви за напъните да извършите " Туитър " сполучлив ", прибавя най-богатият човек в света.

За да успее обществената мрежа да развие услугите си и да се трансформира - по думите на Мъск в " Туитър 2.0 ", " ще би трябвало да бъдем извънредно твърди ", е декларирал той, след което е обяснил, че " това ще значи дълги часове с висок интензитет (на работа) ".

Според американския бизнесмен " Туитър " към този момент ще бъде " доста по-инженерно насочен " под неговото управление, а " тези, които пишат страховит код, ще съставляват по-голямата част от нашия екип и ще имат най-голямо въздействие ".

Социалната мрежа освободи към половината от чиновниците си при започване на месеца, малко откакто Мъск пое контрола върху нея. Той разкритикува високите разноски и работната просвета на " Туитър ", като сподели, че компанията се нуждае от внезапно редуциране на разноските си и възобновяване на услугите си.

През уикенда Мъск се извини на потребителите на обществената мрежа, че тя е " супер мудна в доста страни ". Инженерът Ерик Фронхьофер, работещ по приложението на " Туитър " за мобилната операционна система " Андроид " (Android), отхвърли рецензиите на Мъск, като сподели, че разбирането му по отношение на въпроса е неверно.

Друг инженер на компанията също възрази против изявленията на Мъск, като съобщи: " Като някогашен механически началник за инфраструктурата на графиките в " Туитър " мога решително да кажа, че този човек няма визия защо приказва. " След изразяването на несъгласието си с Мъск и двамата чиновници бяха освободени от работа, съобщи Блумбърг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР