Новият смартфон Nokia 6.2 вече е наличен в търговската мрежа

...
Новият смартфон Nokia 6.2 вече е наличен в търговската мрежа
Коментари Харесай

А1 стартира продажбите на новия смартфон Nokia 6.2

Новият смарт телефон Nokia 6.2 към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа на А1. Моделът се нарежда в междинния ценови клас, като може да бъде закупен за 9,99 лв. на месец или за 199,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 5XL.

Nokia 6.2 идва с нов дизайн, като за направата на корпуса е употребен полимерен композит, който придава издръжливост и устойчивост. Смартфонът е лек, като има заоблени ъгли и извивки по страните, които вършат работата с него по-удобна и допустима даже с една ръка. Дизайнът се отличава и с новата класификация на камерите на задния панел, ситуирани в леко издаденa рамка с форма на кръг. Смартфонът се предлага от А1 в керамичен черен цвят, който има непрозрачен свършек, придаващ спомагателен жанр и улеснение.

Предният панел на Nokia 6.2 разполага със отбрана Corning Gorilla Glass от трето потомство, а самият екран е с размер 6.3 инча. Той е с IPS LCD матрица, FHD+ резолюция и поддържа функционалността Always On, с която потребителите могат постоянно да наблюдават своите вести. Екранът е от вида PureDispley, като устройството разполага със специфичен Pixelwork видеопроцесор, който преобразува всяко едно видеосъдържание от общоприет динамичен диапазон (SDR) във първокачествен динамичен диапазон (HDR). По този метод видеоклиповете са с по-наситени цветови нюанси и с по-добра бляскавост. В горната част на екрана е включен дребен капковидно изрязан разрез, където е ситуирана селфи камерата с 8MP. Тя поддържа HDR технология и функционалности за снимане на видео във FHD резолюция с до 30 фрагмента в секунда.

 А1 започва продажбите на новия смарт телефон Nokia 6.2
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР