НЮ ЙОРК (AP) — Ръководителят на Федералната комисия по комуникациите

...
НЮ ЙОРК (AP) — Ръководителят на Федералната комисия по комуникациите
Коментари Харесай

FCC ще обмисли правила за генерирани от изкуствен интелект политически реклами по телевизията и радиото, но не може да докосне стрийминг

НЮ ЙОРК (AP) — Ръководителят на Федералната комисия по връзките показа в сряда предложение да изисква политическите рекламодатели да разкриват, когато употребяват наличие, генерирано от изкуствен интелект, в предавани телевизионни и радио реклами.

Ако бъде признато от петчленната комисия, предлагането ще добави равнище на бистрота, за което доста законодатели и специалисти по изкуствен интелект приканват защото бързо напредващите генеративни AI принадлежности създават реалистични изображения, видеоклипове и аудио клипове, които заплашват да подведат гласоподавателите на идните избори в Съединени американски щати.

И въпреки всичко висшият телекомуникационен регулатор на нацията ще има власт единствено върху телевизия, радио и някои кабели снабдители. Новите правила, в случай че бъдат признати, няма да обзет големия растеж на рекламата в цифрови и стрийминг платформи.

„ Тъй като инструментите за изкуствен интелект стават по-достъпни, Комисията желае да подсигурява, че потребителите са изцяло информи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР