В ИА Главната инспекция по труда“ (ИА ГИТ) е постъпила

...
В ИА Главната инспекция по труда“ (ИА ГИТ) е постъпила
Коментари Харесай

Опасна измама: Точат лични данни с фалшиви мейли от името на Инспекция по труда

В ИА " Главната ревизия по труда “ (ИА ГИТ) е постъпила информация за разпространяване на електронно известие за даване на персонални данни по отношение на въвеждането на електронната трудова брошура.

Главната ревизия по труда обръща внимание, че от институцията в никакъв случай не се изпращат известия по електронен път, които приканват жителите да вкарват или да актуализират своите персонални данни. Имейлът, от който се популяризират известията ([email protected]), не е на Агенцията. Неправомерно е употребявано и логото на ИА ГИТ.

Гражданите не би трябвало да отварят линковете, посочени в изпратените известия, както и да вкарват персонални данни. В случай че настъпи нужда от разпространение на информация, обвързвана с активността на ИА ГИТ, жителите се уведомяват авансово посредством формалния уебсайт на Агенцията gli.government.bg и посредством медиите. Те могат да получат информация и консултация и по телефон или на имейл адресите на Агенцията, оповестени на уеб страницата в секция  " Контакти “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР