Новият силен човек в държавата - Иво Прокопиев, отпразнува пищно

...
Новият силен човек в държавата - Иво Прокопиев, отпразнува пищно
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Коя е дамата, която прегръща Иво Прокопиев на партито на кръга Капитал?

Новият мощен човек в страната - Иво Прокопиев, отпразнува охолно обстоятелството, че към този момент е овладял съвсем безотговорно властта. Прокопиев, дружно със своята брачна половинка Галя, събраха хора от близкото си обграждане на баровско празненство нощес в елитния клуб “Карусел “, който се намира на столичната улица “Раковска “.

Семейство Прокопиеви сияеха от благополучие и одобряваха поздравления от вицепремиери, министри, предприемачи, общественици, банкери.

Сред многочислените посетители се открои и фигурата на депутатката от формированието на Харвардските аферисти - Мирослава Петрова. Именно тя е дамата, която нежно Иво Прокопиев на една от фотосите, които взривиха обществеността у нас, споделиха пред ПИК очевидци.
свързани новини54134преди 5 часа82194преди 6 часа
Името на Петрова нашумява в медийното пространство през 2018 година, когато е изгонена поради нарушаване на финансовата дисциплинираност от “Антикорупционен фонд “.

На 20 ноември 2018 година, е свикано съвещание на Съвета с две точки в дневния ред - за освобождението на Мирослава Петрова от поста и предопределение на краткотрайно изпълняващ длъжността на нейно място.

От протокола излиза наяве, че по време на съвещанието, ръководителят Филип Гунев е изложил и извънредно подробни претекстове за освобождението на Петрова. Сред тях са нарушение на финансово-счетоводната дисциплинираност и положителните практики, както и несъблюдение на решения на Съвета.

Освобождаването на Мирослава Петрова е признато единомислещо от присъстващите.
свързани новини128007преди 7 часа
Името на Мирослава Петрова нашумя и около групата “Да запазим Корал “, където беше забъркано също във финансов скандал, а точно източване на средства.

Иначе Петрова, която влезе в Народното събрание като народен представител от 24 МИР-София, е била част и от по този начин наречената самодейност “Правосъдие за всеки “, която в действителност съставлява пасмина от провалени политици, професионални протестъри и грантополучатели от “Америка за България “ и “Отворено общество “ на Джордж Сорос. Наляво и надясно Мирослава Петрова обича да се хвали, че е била една от фигурите, които са основали тази самодейност.



Мирослава Петрова нежно Иво Прокопиев



Мирослава Петрова дружно с Кирил Петков по време на предизборната кампания
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР