Новият сезон на любимото музикално шоу по bTV – “Гласът

...
Новият сезон на любимото музикално шоу по bTV – “Гласът
Коментари Харесай

Новият сезон на „Гласът на България“ започва! Дълго чаканата...

Новият сезон на обичаното музикално шоу по bTV – “Гласът на България”, започва на 12 септември, неделя, тъкмо в 20:00 часа, написа dunavmost.com.

В оспорвана конкуренция за купата “Глас на България” ще се изправят едни от най-силните, разнородни, завладяващи и приключени в музикално отношение гласове, издават от екипа.

Четиримата изключителни и доста обичани български музиканти, треньори в идния сезон - Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев, ще дадат всичко от себе си, с цел да бъде удоволствието, и за участниците, и за феновете пред екраните – цялостно. Te се впускат в предизвикването с голям възторг, отговорност и усмивка, с цел да донесат нова сила, доста нови страсти и въодушевление в шоуто през есента. Всяка неделя от 20:00 ч. по bTV те ще заемат своите места в емблематичните червени кресла, подготвени да изберат и привлекат в тима си най-невероятния “Глас на България”.

Освен нов треньорски състав, сезон 2021 на “Гласът на България” има и нов обаятелен водещ – музикантът Иван Тишев, който сe усеща изцяло в свои води в тaзи си роля, споделят от екипа. Водещ на цифровите епизоди - “Гласът зад кадър” и този път ще бъде хубавицата Алекс Петканова, която ще “издава” за най-запалените почитателите какви са провокациите и страстите зад кулисите на “Гласът на България”.

Новият сезон идва и с някои нови правила в регламента на шоуто, които ще донесат още повече въодушевление и непредвидени обрати за всички фенове в залата и пред екрана. Сред новите детайли е правото на всеки от треньорите да се обръща безграничен брой пъти на гласа, който провокира това, а за оформяне на финалния състав на тимовете ще има нов стадий на крайна селекция. Допълнителни изненади в регламента ще създадат напрежението и битката сред треньорите още по-големи, а страстите в шоуто още по-горещи и занимателни.

Тази есен Любо Киров, Галена, DARA са твърдо решени да “отмъкнат” успеха от тима на Иван Лечев, който към този момент се разписа като един от най-успешните треньори в международната история на музикалното шоу с цели трима спечелили от негови тимове до в този момент. От екипа издават, че всеки от тях ще приложи редица изненадващи и най-много занимателни тактики, с цел да е “с едни гърди” пред останалите и дават обещание да ги забележим в най-неочаквани обстановки и в неподозирана светлина. И на четиримата треньори тази есен няма да е по никакъв начин елементарно, тъй като конкуренцията ще бъде невероятна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР