Новият сезон на емблематичната телевизионна игра Стани богат“ стартира на

...
Новият сезон на емблематичната телевизионна игра Стани богат“ стартира на
Коментари Харесай

Стани богат“ се завръща на 13 февруари

Новият сезон на емблематичната телевизионна игра „ Стани богат “ започва на 13 февруари, понеделник, тъкмо в 18:00 ч. по bTV. Колоритни участници – хора с богата просвета, с впечатляващи истории и ориси, разнородни специалности, претекстове за присъединяване и дела (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието, подготвени да отговорят на 15-те въпроса и да сграбчен заветните 100 хиляди лв.. В новите епизоди - всеки делник от 18:00 ч., всички те ще бъдат в компания на водещия Михаил Билалов и дружно с него ще стъпват ту решително, ту на пръсти из лабиринтите на знанието в „ Стани богат “.

С милиони почитатели по целия свят и над 20-годишна история в България, новият сезон на обичаното предаване по bTV чака всички пред екраните. Изключителна и динамична игра, нови любопитни въпроси и мощен хъс за познание и победа дават обещание ужасно въодушевление за всички с новите епизоди на предаването.

„ В новия сезон на тази велика игра ще станем очевидци на невероятните познания на участници без аналог, които са същински празник за мозъка “, споделя водещият Михаил Билалов. „ Ще ви срещнем с разнообразни смислени хора и всевъзможни симпатични чешити, които ще ни потвърдят, че знанието е скъпо “, добавя той.

Точно преди година, да премерят сили със „ Стани богат “ и да ревизират знанията си, стана допустимо и за всички почитатели на именитото предаване посредством онлайн играта му. Дигиталната игра „ Стани богат “ е достъпи на всички места и когато и да е, а участниците могат да играят без регистрация, безграничен брой пъти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР