Новият пакет от европейски санкции срещу Русия ще засегне повече

...
Новият пакет от европейски санкции срещу Русия ще засегне повече
Коментари Харесай

Новият пакет от санкции на ЕС ще засегне над 600 руснаци


Новият пакет от европейски наказания против Русия ще засегне повече от 600 руснаци. Това заяви пред публицисти френският министър на финансите Бруно Льо Мер преди срещата на финансовите министри от ЕС-27 в Брюксел.

" Приет е нов пакет от наказания, които ще обиден повече от 600 руснаци ", съобщи Льо Мер.

Министърът отхвърли да заяви имената на съветските жители в листата.

" Значителна част от съветската финансова система беше наранена от глобите ", съобщи ръководителят на френското министерство.

Той удостовери, че Европейски Съюз " обмисля всички благоприятни условия " за санкционен напън върху Русия, осведоми БНР.

Посланиците на 27-те страни от Европейски Съюз реализираха в понеделник съглашение по четвърти пакет от наказания против Русия, заяви в Twitter френското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Очаква се глобите да бъдат оповестени и наложени през днешния ден, откакто решението бъде оповестено в Официалния вестник на Европейски Съюз. Европейските дипломати се споразумяха и за апел към Световната комерсиална организация (СТО) да спре използването на режима на най-облагодетелствана нация по отношение на Русия, както и да спре разглеждането на молбата на Беларус за присъединение към СТО.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР