Новият наставник на „Ботев“ /Враца/ Даниел Моралес се съгласи да

...
Новият наставник на „Ботев“ /Враца/ Даниел Моралес се съгласи да
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Хората в Ботев/Враца/ видяха в мое лице човек, с когото могат да развият клуба

Новият ментор на „ Ботев “ /Враца/ Даниел Моралес се съгласи да показа пред Sportal.bg упоритостите си като треньор на отбора.
"Чувствам се чудесно, тъй като хората от „ Ботев “ (Враца) ме потърсиха. Видяха, че в мое лице могат да одобряват нови провокации. Заедно ще надграждаме, с цел да може всички хора в града да се радват. Дадох дума, че няма да има никакъв проблем, макар че има някои точки по-договора, които не са изяснени. Утре почваме подготовка. Разделени сме на групи, тъй като ще минаваме проучвания. Първият стадий на подготовката ще бъде във Враца и Мездра, тъй като има ремонт на помощния и основния терен. Следващият стадий е в Банско. Има три или четири контроли. Още не съм наясно с програмата, тъй като е направена преди да дойда тук. Има някои неща, които ще желая да се трансформират, тъй като не ми харесват ", съобщи Моралес.
"Целта пред тима е да създадем нещо, което да накара всички да се гордеят. Разбира се, не да станем първенци, тъй като сме стъпили крепко на земята. Искам момчетата, които идват във Враца, да са жадни да се потвърдят. Това е 100-годишен клуб, който желае да дава късмет на младите ", добави той.
"Има си цикъл, който свършва и различен, който стартира. В момента текат диалози с доста футболисти. Има футболисти, които са със свършили контракти. Нормално е да идват нови хора ", съобщи в умозаключение новият ментор на врачани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР