Новият наставник на Ботев Пловдив - Желко Копич, коментира равенството

...
Новият наставник на Ботев Пловдив - Желко Копич, коментира равенството
Коментари Харесай

Желко Копич: Искам да направя семейство от този отбор

Новият ментор на Ботев Пловдив - Желко Копич, разяснява равенството с Берое в Битката за Тракия.

"Преди всичко желая да изразя насладата си, че съм част от българското състезание и то в подобен тим, с такива страхотни почитатели. Имахме обстановки, в които топката срещна гредата, имахме и други удари. Направихме насилствени смени, с които загубихме баланс. Гордея се обаче с футболистите и благодаря на невероятните почитатели за поддръжката ".

"Трябва да търсим по-атакуващи и динамични дейности. Повече и по-бързи преходи, това желая да виждам от моите тимове, подобен е моят жанр. С следващите загуби има липса на убеденост, само че пък през днешния ден можеше да вкараме повече. Загубихме от салдото и контрола на топката. Това разреши на Берое, въпреки и безредно да изсипва топката и да оказва напън. Това ни е за урок за идващия мач ".

"Не желая да върша тим, а от тима да направя семейство. Ще дам най-хубавото от себе си. Искам моят състав да се усеща добре душевен. Не сме говорили с управлението за съответни цели, само че аз знам, че всеки обвързван с Ботев желае да се побеждава във всеки мач ", приключи Копич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР