Новият Москвич 6 е пуснат в продажба в Русия с

...
Новият Москвич 6 е пуснат в продажба в Русия с
Коментари Харесай

Новият Москвич 6 за €25 000 е на руския пазар: ето какви екстри предлага

Новият " Москвич 6 " е пуснат в продажба в Русия с начална цена от към €25 000 за базовия модел, предават съветските медии. Както и при другите два модела на възродената руска марка - " Москвич 3 ", катто и електрическият му вид " Москвич 3е ", новият " Москвич 6 " е копие на китайски модел на компанията JAC с разнообразни емблеми.

Новият модел е клонинг на Sehol A5 Plus, лифтбек от C-класа, който е оборудван с 1,5-литров бензинов мотор, произвеждащ 136 конски сили и има автоматизирана скоростна кутия вид CVT. В главната настройка " Москвич 6 " струва €25 000, а по-скъпият и с повече екстри модел е на цена от €26 700.
 Снимка 637538
Източник:

Лифтбек автомобилът обезпечава комфортен достъп до пространно багажно поделение с размер от 540 литра с повдигане нагора на петата врата. Задната седалка може да се сгъва на части.
 Под марката
Под марката " Москвич " ще се създават китайски коли

Предвижда се прекосяване към производството на електрически коли

Колата може да бъде оборудвана с мултифункционален кожен волан с интуитивно ръководство на главните функционалности. Влизане без ключ и пускане с бутон, както и електрическа ръчна спирачка с функционалност AutoHold.

Автомобилът разполага с LED светлини. Всеки фар се състои от 142 светодиода и 5 лещи, които подсигуряват отлична видимост през нощта. LED задните светлини са свързани с плътна линия. Оригинални двуцветни алуминиеви джанти с диаметър 17 цола пък допълват силуета на колата, акцентират от " Москвич ".
 Емблематичният за Русия автомобил
Емблематичният за Русия автомобил " Москвич " нарастна внезапно - каква е цената на бензиновия и електрическия модел

От март до момента са продадени общо повече от 4000 кросоувъра
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР