Новият модел на Samsung - Galaxy A80 вече е достъпен

...
Новият модел на Samsung - Galaxy A80 вече е достъпен
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A80 - вече в магазините на VIVACOM


Новият модел на Samsung - Galaxy A80 към този момент е наличен в комерсиалната мрежа на VIVACOM на цена от 36,98 лева на месeц в композиция с проект Smart U. Смартфонът се отличава с новаторски характерности като ротираща се тройна камера с 3D обектив за “фокус на живо” и умна батерия със супер бързо зареждане в комбиниране с прелъстителен дизайн.

Samsung Galaxy A80 разполага с 6.7 “ FHD+ New Infinity екран, без рамка и прорези за чудесно образно преживяване и резолюция от 1080х2400 пиксела със съответствие от 20:9. AMOLED екранът изобразява ярки и ясни картини и има скрити датчици, както и технологията “Звук на екрана”, налична при осъществяване на диалози.



Моделът разполага с тройна ротираща се камера, която разрешава на потребителите да снимат качествени селфи фотоси. А ултраширокоъгълният обектив улавя фрагменти с 123 ° зрителен ъгъл, оптимално непосредствен до този на човешкото око. Смартфонът има Life Focus технология за прибавяне на боке резултат и 3D датчик за мащабиране на пространства и предмети. А оптимизаторът на подиуми професионално изглажда сниманите изображения и ползва резултати за различаване на над 30 типа подиуми.

За да могат потребителите да се насладят допустимо по-дълго на обичаното си наличие и да запазят доста повече информация, Samsung Galaxy A80 дава 128 GB разширена вътрешна памет и комбинацията от мощен процесор и 8 GB RAM за бърза и безпроблемна работа. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана, с цел да подсигурява бързо отключване, улеснение, сигурност и отбрана на информацията.



Интегрираният изкуствен интелект проучва ежедневните дейности и рутини и автоматизирано усъвършенства потреблението на съответните приложения, като по този метод усъвършенства работата на батерията. Samsung Galaxy A80 се отличава още с умна батерия със супер бързо зареждане – 25W, благодарение на която потребителите не губят време в очакване, а режимът за адаптивно икономисване дава повече време за игри и сърфиране в обществените мрежи.

Устройството има и спомагателни функционалности – Dolby Atmos за съвършен 3D тон и Dual Messenger, който разрешава на потребителите да употребяват два профила в едно, а интелигентният мултитакскинг обезпечава лесна и комфортна приложимост на няколко приложения по едно и също време.

Стилният и изчистен модел се предлага в три цвята – Ангелско златно, Облачно бяло и Мистично черно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР