Новият министър на икономиката е щастливо женен и се радва

...
Новият министър на икономиката е щастливо женен и се радва
Коментари Харесай

Новият министър на финансите - щастливо женен любител на волейбола

 Новият министър на стопанската система е щастливо женен и се радва на крепко семейство. Наследникът на поста на Емил Караниколов е татко на третокласника Димитър.

Съпругата на икономиста е не по-малко сполучлива от него. Гергана Борисова е доцент в УНСС, където преподава финанси на студентите и по едно и също време с това е заместник-ръководител на катедра " Финанси " във вуза. Автор е на десетки стопански проучвания, публикации, даже и учебници. Министър Борисов признава, че е прелестно и вкъщи да има събеседник, с който да дискутира работните си тематики. Именно финансите го срещат с обичаната му жена, с която се срещат, когато тя към момента е в управлението на Национален статистически институт. Не след дълго двамата стават родители на наследник, който също живо се интересува от специалностите на родителите си.

Министърът на стопанската система споделя, че рядко му остава време за занимания, само че от години е последовател на спорта. Любими са му ските и волейболът, като на пистите през зимния сезон се изявява един до друг със сина си. " През уикендите релаксирам, като постоянно пътувам до родния ми град Самоков и до обичаните ми български манастири, като в тези моменти обичам да съм с околните и фамилията ми ", споделя Борисов, който се гордее с родителите си.

" Всички положителни черти от характера ми и добродетелите, които нося, дължа на родителите ми, които също са дали извънредно доста на страната. Гордея се, че майка ми е подготвила стотици студенти по медицина и химия, а татко ми е управлявал структури от Българската войска ", добавя икономистът.

Всички, които го познават, споделят, че е почитател на колите и отделя от свободното си време да чете новостите в света на автомобилния бранш в световен мащаб, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР