Новият мениджър на Челси Маурисио Почетино призна, че е доволен

...
Новият мениджър на Челси Маурисио Почетино призна, че е доволен
Коментари Харесай

Почетино куфее след хикса с Ливърпул: Това е само началото!

Новият управител на Челси Маурисио Почетино призна, че е удовлетворен от представянето на " сините " при равенството с Ливърпул 1:1.

Аржентинецът, който е третият управител на тима за календарната година, призна, че първите 20 минути на мача са били доста мъчно, защото в отбора му е имало четирима дебютанти.

" Много съм удовлетворен от представянето като цяло. Мисля, че заслужавахме да спечелим, тъй като допуснахме единствено един удар във вратата ни против тим като Ливърпул. Това е единствено началото ", предизвести той.
 Челси - Ливърпул 1:1 във Висшата лига
Челси и Ливърпул не се победиха на старта на Висшата лига

Дебют за Почетино

" Имахме някои сложни моменти, само че тимът сподели темперамент, а почитателите бяха фантастични ", зарадва се Почетино.

Челси продължава да се свързва с халфа на Брайтън Мойсес Кайседо, за който се бори и Ливърпул.

" Имаме потребност от положителни играчи, би трябвало да подобрим тима ", сподели още мениджърът. " Трябва да намерим точния профил на играчите, с цел да бъдем по-солидни ", добави той.

Той разяснява и отсъствието на вратаря Кепа Арисабалага, за който се твърди, че е пред трансфер в Реал Мадрид, като съобщи, че пред испанеца има " разнообразни благоприятни условия ". " За нас решението е да имаме разполагаем всички играчи, които са отдадени на тима и мислят да бъдат в Челси през сезона и по тази причина той не беше в състава ", посочи Почетино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР