Новият летен книжен хит е тук! „Книжарничката на брега“ от

...
Новият летен книжен хит е тук! „Книжарничката на брега“ от
Коментари Харесай

Книжарничката край брега - новият книжен летен хит

Новият летен хартиен шлагер е тук! „ Книжарничката на брега “ от шотландската авторка Джени Колган е чаровна история за непредвидена среща, изненадващо пламнала обич и щипка комизъм, която ще ви разтовари от забързаното градско всекидневие, пренасяйки ви на брега на най-известното шотландско езеро. Именно там героинята на Колган ще срещне любовта и ще се изправи пред редица трудности, които може и да не успее да преодолее…

Новият разказ на шотландската авторка Джени Колган ни предлага решение против летните горещини в шумния град – бягство край брега на красивото и ветровито шотландско езеро Лох Нес!

Зоуи има незабавна потребност да напусне задушаващия я сив Лондон с всичките му шумни клаксони, препълнени улици, тълпи с туристи и непрекъснато пеещите под прозореца ѝ футболни ентусиасти. Младата хубавица търси успокоение, само че по едно и също време с това и добре платена работа, тъй като желае да обезпечи по-добър живот на сина си Хари.
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Знам какво НЕ направи предишното лято! Тема на месеца Знам какво НЕ направи предишното лято!  Как да се грижим за деликатната кожа под мишниците през лятото Тема на месеца Как да се грижим за деликатната кожа под мишниците през лятото  Как да се оправим със слънчевите изгаряния сами Тема на месеца Как да се оправим със слънчевите изгаряния сами Прочети още
В британската столица Зоуи изнемогва – едвам съумява да заплати месечния си наем и все по-често има възприятието, че силите ѝ няма да стигнат и ще се съобщи, в случай че не откри различен излаз от тежката обстановка. Както постоянно става в живота, в най-критичния миг героинята на Колган попада на публикация за бавачка в голямо имение на брега на най-известното шотландско езеро – Лох Нес.

Когато отива на място обаче, приказната история, в която си мисли, че се е забъркала, се оказва по-скоро призрачен сън. Описаните в обявата „ три извънредно надарени деца “ се оказват оставена на произвола на ориста разпасана компания, а две от тях се държат като истински зверове! На всичкото от горната страна овдовелият им татко Рамзи е същинска руина.

С вярната поддръжка и другарство на собственичката на локалната книжарница – Нина, Зоуи съумява да обуздае бедствието и да помогне на повече хора, в сравнение с в миналото е считала – в това число да избави цяло едно семейство.

Но ще разреши ли Рамзи на предишното да попречи на щастието му, или ще успее да види това, което се намира тъкмо пред очите му?

 книга Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР