Новият изпълнителен директор има 15 години мениджърски опитСветослав Иванов е

...
Новият изпълнителен директор има 15 години мениджърски опитСветослав Иванов е
Коментари Харесай

Светослав Иванов оглави аутсорсинг асоциацията

Новият изпълнителен шеф има 15 години мениджърски опит

Светослав Иванов е окуражен да разгърне активността на БАА освен на национално равнище, само че и в цяла Югоизточна Европа

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) има нов изпълнителен шеф и това е Светослав Иванов, експерт с над 15 години опит на национално и интернационално равнище в региона на мениджмънта, бизнес развиването, бизнес интервенциите и даването на услуги.

„ В ролята си на изпълнителен шеф на БАА ще работя интензивно за реализиране на задачите на асоциацията – затвърждаване на България като водеща бизнес и аутсорсинг дестинация, стимулиране на нововъведенията в бранша и не на последно място поддръжка и развиване на качествено обучение ”, съобщи Иванов.
още по тематиката
Неговият екип ще работи за разрастване на активността на БАА освен на национално равнище, само че и в цяла Югоизточна Европа. Асоциацията сплотява и съставлява ползите на фирмите, предоставящи аутсорсинг услуги, като се стреми да направи тази активност водеща промишленост в България и да подсигурява нейния напредък.

Светослав Иванов се включва в бранша на оптимизацията на бизнес процесите като самостоятелен съветник през 2009 година По-късно е заемал длъжностите основен управител „ Доставка на услуги ” в Sutherland Global Services и шеф „ Продажби ” в Cellum, където дружно с екипа си създава продукта за мобилни разплащания от ново потомство CellumPay.

Международният му опит включва още позицията основен управител за Югоизточна Европа в Xerox DSE. Ръководил е и логистиката и интервенциите в Office 1 Superstore за Централна и  Източна Европа. Светослав е бил също основен изпълнителен шеф на C3 Customer Contact Channels за България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР