Новият футболист на Барселона - Илкай Гюндоган, коментира целите си

...
Новият футболист на Барселона - Илкай Гюндоган, коментира целите си
Коментари Харесай

Гюндоган: Искам да спечеля всичко с Барселона

Новият футболист на Барселона - Илкай Гюндоган, разяснява задачите си по отношение на идния си първи сезон в каталунците. 32-годишният немец си е сложил за цел да вдигне най-значимите европейски титли и показа, че в това време не желае да стопира да се забавлява.

„ Тук съм, с цел да печеля Ла Лига, Купата на краля и Шампионската лига. Много съм стимулиран и пристигнах тук, с цел да потвърдя на себе си, че към момента съм кадърен на това, макар обстоятелството, че съм на 32 години. Задачата няма да е лесна, само че аз обичам компликациите. Дойдох тук да се развличам и на първо място да спечелвам ”, сподели Гюндоган, представен от испанския вестник Marca.

Полузащитникът показа още, че намира последователност след прекосяването си от Манчестър Сити. Той прави оценка обстоятелството, че актуалният му треньор - Шави Ернандес, дълго време се е състезавал под управлението на Джосеп Гуардиола, който сега е отпред на “гражданите ”.

“Гуардиола и Шави са една и съща школа. Гуардиола повлия на Шави и неговата игра. Много от това, което вършим тук, е сходно на това, което направих в Манчестър Сити. Това също ми дава преимущество, ще ми бъде по-лесно да се приспособявам “, сподели още 32-годишният полузащитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР