Новият флагман на HMD се отличава с холивудски звук и

...
Новият флагман на HMD се отличава с холивудски звук и
Коментари Харесай

Nokia 8 в магазините на Виваком от ноември

Новият флагман на HMD се отличава с холивудски тон и резултати

Nokia 8 идва с изчистена версия на Android, което значи авансово конфигурирани единствено най-необходимите приложения

Nokia 8, първият смарт телефон, който употребява достоверна холивудска технология, излиза в магазините на Виваком при започване на ноември, оповестиха от телеком оператора.

Устройството употребява новаторска 360-градусова OZO аудио технология,  която записва и възвръща звука от три разнообразни ъгъла – тон като на кино, който безусловно потапя в музиката. Но същинските киноефекти на Nokia 8 са в изображението и по-точно във опцията да се опише всяка история от две гледни точки.

Иновативната технология, създадена взаимно с именитата марка Zeiss, дава опция на Nokia 8 освен да снима, само че и да предава по едно и също време с трите си камери – две съществени и една селфи, употребявайки Dual-Sight режим. За първи път потребителят може освен да види, само че и да съобщи онлайн какво се случва от двете страни на телефона. При това, в действително време.
още по тематиката
Nokia 8 идва с изчистена версия на Android, което значи авансово конфигурирани единствено най-необходимите приложения, без никакви непотребни приложения, които да товарят забавят работата на устройството. По-конкретно, смарт телефонът ще се предлага с обновената версия Android Oreo, а производителят се е погрижил и за регулярни месечни ъпдейти на софтуера.

Oперативната пaмeт на Nokia 8 e 4 GВ, а непрекъснатата флаш-базирана памет е 64 GВ, с опция за нарастване до 256 GВ. Телефонът разполага с мощен 4-ядpeн процесор Snapdragon 835 на Qualcomm, който подсигурява висока продуктивност. Дисплеят е 5,3-инчов с резолюция 2560х1440 пиĸceлa, а камерите са по 13 мeгaпиĸceла.

Виваком пуска Nokia 8 при започване на ноември с цена от 28,90 лева на месец в композиция с проект Smart U. Смартфонът е изпълнен в изящния цвят Polished Blue.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР