Новият директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов категорично заяви, че

...
Новият директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов категорично заяви, че
Коментари Харесай

Гонзо: Вдигнете паметник на Батков и Крушарски

Новият шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов изрично съобщи, че не желае да бъде треньор на клуба и не е преговарял за поста на Бруно Акрапович, а в противен случай – застана компактно зад наставника и благодари на клуба за доверието.

Той разгласи като наложителна цел пред тима присъединяване в първата шестица на плейофите в шампионата. Гонзо уточни още, че едвам след време ще бъде оценено направеното от притежателя Христо Крушарски за Локомотив.

„ Той е един доста добър човек, който е съумял в бизнеса и също така обича Локомотив, а обича и футбола. Един доста правилен човек, за който думата е закон. Той и Тодор Батков имат моето почитание по тази причина, което са създали. Когато желаеха Батков да си върви аз им споделих, че ще пристигна един миг, в който ще плачат и би трябвало монумент да му създадат на „ Герена “, а в този момент мога да кажа същото за Христо Крушарски. Футболът е спорт с доста почитатели и всеки от тях има друго мнение. Ако имате пет индивида, всеки ще мисли по друг метод. Сега обаче към този момент Локомотив завоюва Купата, а едвам след време хората ще оценят какво е направил Крушарски за клуба “, сподели Иванов пред Канал 3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР