Новият британски премиер Борис Джонсън заяви, че Великобритания на всяка

...
Новият британски премиер Борис Джонсън заяви, че Великобритания на всяка
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща Брекзит на всяка цена и пое "лична отговорност" за него

Новият английски министър председател Борис Джонсън съобщи, че Англия " непременно " ще напусне Европейски Съюз на 31 октомври, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Ще реализираме нова по-добра договорка, която се основава на свободната търговия ", сподели Джонсън пред държавната резиденция на " Даунинг стрийт " 10, малко след аудиенцията при кралица Елизабет Втора, на която той бе претрупан със задачата да образува ново държавно управление.

Джонсън сподели, че Англия би трябвало да е готова и за опцията Брюксел да откаже повече да договаря за Брекзит, което значи, че ще се стигне до излизане от Европейски Съюз без договорка. Той сподели, че без значение от " страхотния екип от мъже и дами ", който основава сега, поема " персонална отговорност за смяната ", която желае да види.

" Всички, заложили против Англия, ще изгубят, тъй като ще възстановим доверието в демокрацията и ще осъществим повтаряните обещания на Народното събрание към хората да напуснем Европейски Съюз на 31 октомври, без " дали " или " само че ", " сподели той, съобщи " Ройтерс ". Все отново той даде поръчка, че ще има " нова договорка, по-добра, с която ще са оптимални възможостите, давани от Брекзит, позволявайки ни да развием и нови и вълнуващи партньорства с останалата част от Европа въз основата на свободна търговия и взаимна поддръжка. "

Джонсън изрази убеденост и че " можем да създадем договорка без инспекции на ирландската граница ", която в същото време няма да включва " недемократичната защитна мрежа. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР