Новите санкции на ООН срещу Северна Корея се равняват на

...
Новите санкции на ООН срещу Северна Корея се равняват на
Коментари Харесай

КНДР: Новите санкции на ООН се равняват на военни действия

Новите наказания на Организация на обединените нации против Северна Корея се равняват на военни дейности и на цялостна икономическа обсада на страната, се споделя в изказване на външното министерство на страната.

„ Напълно ужасени от нашите достижения във великата историческа идея за довеждане докрай на нуклеарните сили на страната, поставят все по-отчаяни старания да наложат най-строгите наказания в историята и да засилят оптимално натиска против нашата страна”, се показва още от изказването.

От КНДР допълват, че ще укрепят в допълнение силите си за защитно нуклеарно въздържане за да прекратят американските нуклеарни закани и враждебни дейности.

„ Ако Съединени американски щати желаят да живеят в сигурност, би трябвало да се откажат от враждебната си политика към КНДР и да се научат да съществуват взаимно със страната, която има нуклеарни оръжия”, написа още в известията.

В изказването се акцентира още, че вярата КНДР да се откаже от нуклеарната си стратегия са заблуда.

През ноември Съветът за сигурност на Организация на обединените нации наложи таван на вноса на недопечен и рафиниран нефт и блокира основни източници на приходи, с които се финансираше оръжейната стратегия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР