Новите прахосмукачки Jimmy H Series почистват ефективно, благодарение на напреднали

...
Новите прахосмукачки Jimmy H Series почистват ефективно, благодарение на напреднали
Коментари Харесай

Jimmy H Series прахосмукачки – европейска премиера


Новите прахосмукачки Jimmy H Series почистват дейно, с помощта на напреднали технологии

Нова серия ръчни прахосмукачки Jimmy H Series излиза на европейския пазар. Това са практични и налични като цена уреди за разчистване на дома, които са компактни, леки и комфортни за потребление, а също така работят на батерия, без обременяващи кабели.

Трите нови модела – Jimmy H8, Jimmy H8 Pro и Jimmy H9 Pro – се оферират с отстъпка до 70 $ в интервала от 6 до 12 април в световния онлайн магазин Geekbuying. Цените стартират от €184,99 за модела Jimmy H8. Усъвършенстваният вид Jimmy H8 се предлага за €236,99, а върховият модел в серията Jimmy H9 Pro коства €364,99.

Всички нови консуматори на Geekbuying могат да се възползват от ваучър NEWUSERS за отстъпка от 2%. В допълнение, абониране за имейл бюлетина на търговеца обезпечава още 5% отстъпка.

Ръчната вакуумна прахосмукачка Jimmy H8 е елегантна, практична и комфортна

 е ръчна прахосмукачка с всмукателна мощ 25000 Pa, задвижвана от 500W безчетков мотор. Тя е задоволително мощна, с цел да изсмука частици и акари, залегнали надълбоко в килимите, леглата или в тапицерията на автомобила. С едно зареждане на батерията 2500 мАч може да почиства в продължение на 60 минути.

Моделът поддържа четири режима на работа във връзка с потреблението: еко, турбо, оптимален и автоматизиран, при който чувствителни датчици разпознават другите видове подове и настройват мощността на уреда за най-ефективно разчистване. LED екран демонстрира режима, заряда на батерията, кодове за неточности и други индикатори.

Jimmy H8 тежи към 1,5 кг и има всмукателна мощ 160AW

Прахосмукачката идва с две варианти за зареждане – с инсталирано на стената зарядно или настрана зарядно за батерията. Чашата за боклука е с потенциал 0,5 л. Специален дизайн предотвратява навиването на косми от домашни любимци или човешка коса по време на разчистване.

Ръчната прахосмукачка  може да се поръча сега на цена от  €184,99 с ваучър за отстъпка JIMMYH8 и доставка до България от склад в Полша за $5,94 с PL DHL Express.

Моделът Jimmy H8 Pro е кадърен да работи по-дълго на батерия и предлага повече еластичност

Усъвършенстваният модел предлага някои усъвършенствания, които покачват удобството и успеваемостта на разчистване. Така да вземем за пример, с едно зареждане на батерията тази прахосмукачка може да работи по-дълго – до 70 минути (вместо 60). За задачата Jimmy е вградила по-мощна батерия 3000 мАч.

Освен това потребителите получават по-голяма еластичност при разчистване, с помощта на многоъгълния конектор, включен в комплекта на прахосмукачката. Той разрешава, да вземем за пример, елементарно разчистване на библиотеки и други мебели, където се постанова прегъване на рамото на прахосмукачката под друг ъгъл.

Jimmy H8 Pro е многофункционална прахосмукачка с разнородни благоприятни условия за разчистване

Прахосмукачката е доста лека – тежи единствено 1,51 кг. Зареждането на батерията лишава към 4-5 часа. Шумът, по данни на производителя, е 80 dB. Всмукателната мощ е както на предходния модел – 25000 Pa и 160AW.

Можете да поръчате H8 Pro Cordless Vacuum Cleaner на цена от €236,99 с ваучър за отстъпка JIMMYH8PRO и доставка до България от склад в Полша за $7,66 с PL DHL Express.

Вакуумната прахосмукачка Jimmy H9 Pro има всмукателна мощ 200AW

И най-после,  e най-класният модел в новата H серия. Тази прахосмукачка предлага още по-голяма мощ – 600W безчетков мотор обезпечава мощ 200AW (спрямо 160AW за останалите два модела). Нещо повече, батерията с потенциал 3000 мАч поддържа работата на уреда в продължение на 80 минути (спрямо 60 и 70 минути за другите два модела).

За Jimmy H9 Pro не е проблем почистването под мебелите

Гъвкавата железна тръба се движи автоматизирано под друг ъгъл при разчистване на разнообразни зони, като може да почиства под мебели с по-малко старания. Тя разрешава на почистващата глава да влиза свободно във всевъзможни ниски зони. Предвидени е също спомагателна четка за надълбоко разчистване на килими.

Настилките стават като нови след разчистване с Jimmy H9 Pro

Чашата за боклука има с 20% по-голям потенциал – 0,6 л вместо 0,5 л, което значи по-продължително разчистване, без нужда от обслужване на прахосмукачката. Както и останалите модели, H9 Pro употребява патентован циклонен дизайн, който понижава загубата на всмукателна мощ.

Мощната ръчна прахосмукачка H9 Pro Cordless Vacuum Cleaner е налична за поръчки сега на цена от €364,99 с ваучър за отстъпка JMH9PRO и доставка до България от склад в Полша за $10,85 с PL DHL Express.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР