Новите пейки на Графа са като надгробни плочи. Коментарът идва

...
Новите пейки на Графа са като надгробни плочи. Коментарът идва
Коментари Харесай

Спаси София: Новите пейки на Графа са като надгробни плочи

Новите пейки на Графа са като надгробни плочи . Коментарът идва ден откакто кметът на София Йорданка Фандъкова изясни цената на новите пейки по централната софийска улица " Граф Игнатиев " от " Спаси София ".

" Това неразбирателство съставлява една от многото нови " пейко-кошчета " сложени на площад Славейков. Визията и количеството им още веднъж се разграничават от формалната визуализация на плана, качена в страницата на НАГ ", пишат от гражданската самодейност.
 Нямало пейки по 10 хиляди лв., изяснява Фандъкова
Нямало пейки по 10 хиляди лв., изяснява Фандъкова

Проверяват планове на " Джи Пи Груп " за ремонта на столичния център

" Това ли ни коства по над 10 000 лева броя ? С кошче в средата, тъкмо до главите на седящите. С скамейка единствено от едната страна на нещото, което доста хора с право оприличават на следващата надгробна плоча ", яростно питат от " Спаси София " за новите пейки.

Чия глава ги измисли и утвърди тези неща ", питат те.

Оценката на гражданската организация е, че ремонтът на Графа от ден на ден се трансформира в невероятна и смайваща поредност от безумия и неспираща проява на цялостна липса на хармония.

Имахте 4 години за подготовка и 25 млн. лева, само че вие още веднъж се провалихте. Очаквано, откакто напълнихте общината с послушни " специалисти ", които не знаят какво вършат. Изчерпахте се, пишат от " Спаси София " с хаштаг: " #СпасиСофия #ГафИгнатиев #ГробищеЗаПолитици " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР