Новите и иновативни играчки ще се предлагат на всички международни

...
Новите и иновативни играчки ще се предлагат на всички международни
Коментари Харесай

Turkish Airlines с нова линия детски играчки по време на своите полети

Новите и новаторски играчки ще се оферират на всички интернационалните полети, с цел да оказват помощ на дребните пасажери да прекарат прелестно времето си на борда на самолетната компания

Turkish Airlines, самолетната компания с най-голямата и обширна мрежа от интернационалните дестинации в света, продължава да намира способи да усъвършенства пътническото прекарване на своите клиенти, следвайки природосъобразната си корпоративна политика.

От януари 2018 година самолетната компания заменя напълно детските играчки, които предлага на борда, с нови, направени единствено от естествени материали. Товa решение е подбудено от желанието на Turkish Airlines да предотврати вероятните нездравословни въздействия на пластмасата както върху децата, по този начин и върху околната среда. Авиокомпанията се стреми всеки аспект от активността й да дава отговор на нейните цели за стабилно развиване и екосъобразна работа.

Новите играчки, направени особено за Turkish Airlines, дават отговор на потребността на дребните пасажери сред 3 и 12 години от в допълнение развлечение по време на полет. Новата линия играчки забавлява децата, като по едно и също време с това ги среща и с тематиката за застрашените типове животни. Turkish Airlines в партньорство със Световния фонд за дивата природа в Турция се надяват посредством играта да възпитат отношение към опазването на животните измежду децата – тези, които ще наследят света и ще бъдат виновни за грижата за него.

Плюшените играчки са направени от памук, а дървените елементи са създадени според разпоредбите за резистентност, избрани от Съвета за стопанисване на горите.

Разработвайки екосъобразни артикули и опаковки, Turkish Airlines продължава да вкарва нововъведения. При новата линия играчки интернационалният транспортьор работи взаимно с производители на играчки за да сътвори артикули, които предизвикват устойчивото развиване и положителното здраве, като в това време покачват информираността на най-малките пасажери за дивата природа.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР