Новите депутати ще влязат по обновен път в парламента.Продължава пренареждането

...
Новите депутати ще влязат по обновен път в парламента.Продължава пренареждането
Коментари Харесай

Подменят жълтите павета пред Народното събрание

Новите депутати ще влязат по освежен път в Народното събрание.

Продължава пренареждането и подмяната на жълтите павета пред постройката на Народното събрание, съобщи БГНЕС. 

 От събота площадът пред Народното събрание е затворен за придвижване на коли, а пешеходците минават около постройката на Народно събрание, както и по заобиколни направления. При самото разглобяване някои от паветата са развалени. Демонтирани са и пътните знаци. Очаква се ремонтът на площад " Народно заседание “ да продължи до 10 септември 2022 година

Столична община ще подмени също и плочките по тротоарите, както и осветлението. Ще бъдат осъществени още канализационни действия и зелените площи ще бъдат облагородени. 

Павираната улица " Московска “, която също ще бъде ремонтирана, се чака от септември да се трансформира в пешеходна в зоната от паметника " Васил Левски “ до улица " Г. С. Раковски “. Ремонтът по улица " Московска “, сред бул. " Васил Левски “ и улица " Дунав “ ще продължи до 10 септември. До 10 септември в това число ще продължат и ремонтните действия по бул. " Цар Освободител “, сред бул. " Васил Левски “ и улица " 15-ти ноември “. 

 Забранени са престоят и паркирането на пътни транспортни средства до 10 септември на югоизточната дъга на площад " Св. Александър Невски “, както и на улица " Московска “, сред бул. " Васил Левски “ и улица " Дунав “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР