Новината, че собственикът на Роман Абрамович ще продаде клуба, веднага

...
Новината, че собственикът на Роман Абрамович ще продаде клуба, веднага
Коментари Харесай

Най-богатият спортист в света иска да купи Челси

Новината, че притежателят на Роман Абрамович ще продаде клуба, незабавно провокира лавина от догатки за това кой ще застане отпред на “сините ” от Лондон. Интерес към закупуването на заявява и един от най-богатите спортисти в света - звездата Конър Макгрегър.

Още преди изказването на Абрамович, написа в Туитър, че е подготвен да изследва опцията да придобие акциите на клуба от “Стамфорд Бридж ”.

Ирландецът беше разгласен от списание “ ” за най-богатия състезател за 2021 година с доходи от 180 млн. $. Той попада в влиятелната ранглиста и през 2018 година, когато заемаше четвъртото място с доходи от 99 млн. $.
 Абрамович: Продавам Челси, парите от продажбата отиват за жертвите в Украйна Абрамович: Продавам Челси, парите от продажбата отиват за жертвите в Украйна
По-рано денем в сряда стана ясно, че Абрамович е предложил акциите си на швейцарския милиардер Ханс-Йорг Вис, който обаче изрази опасения, че сега има големи заеми точно към Абрамович.

Часове по-късно обаче, Абрамович употребява формалния уебсайт на Челси и разгласи, че няма да има искания към отпуснатите от него към клуба близо 2 милиарда паунда в последните съвсем 20 години.

Колаж: Mirror
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР