Нови цени на топлоенергията и на тока за бита от

...
Нови цени на топлоенергията и на тока за бита от
Коментари Харесай

КЕВР решава днес за новите цени на парното и тока за бита от 1 юли

Нови цени на топлоенергията и на тока за бита от 1 юли се чака да утвърди Комисията за енергийно и водно регулиране(КЕВР) на съвещанието си през днешния ден.

В отчета на енергийния регулатор се планува повишаване на парното и топлата вода за клиентите на " Топлофикация София " приблизително с 0,05 на 100. Средното покачване на ценитена " ЕВН България Топлофикация " в Пловдив ще е с 0,14 %. За " Топлофикация Плевен " междинното нарастване на цената на топлинната сила ще е 0,07 на 100, за " Топлофикация Бургас " - с 0,28 %, за " Веолия Енерджи Варна " - 0,35 на 100, за " Топлофикация Враца " - 0,05 %, за " Топлофикация ВТ " - 0,11 на 100. Най-голямото повишаване на парното - приблизително с 11,45 на 100, е планувано за клиентите на АЕЦ " Козлодуй ". Цената на парното и топлата вода се чака да поевтинееа приблизително с 0,66%а за клиентите на " Топлофикация Перник ". 

Средно с 3,63 % да се покачат цените на електрическата сила за битовите клиенти за новия регулаторен интервал, планува отчет на КЕВР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР