Нови технологии на Acronis улесняват работата на доставчиците на управляеми

...
Коментари Харесай

Acronis въвежда машинен интелект и инструменти за автоматизация


Нови технологии на Acronis улесняват работата на доставчиците на управляеми услуги
(графика: Acronis)

Acronis уголемява своята облачна платформа за киберзащита (Acronis Cyber Protect Cloud platform) с нов артикул – Advanced Automation. В допълнение, компанията вкарва новаторски разработки, в това число вграждане на машинна просветеност към своето решение Advanced Management.

Взети дружно, тези нови разширения в продуктовата линия на Acronis ще оказват помощ на доставчиците на управляеми услуги (MSP) да понижат сложността и да запазят фокуса си върху услугите с висока добавена стойност. Те получават инструментите, с които подсигуряват, че бизнесът на клиентите – и техните системи, данни и приложения – са постоянно в работен режим и действат продуктивно и безвредно.

76% от екипите по ИТ и сигурност срещат усложнения, бидейки лишени от цялостна видимост над приложенията и активите. MSP би трябвало да имат изчерпателен взор над всичко, с цел да могат да предотвратяват непланираните спирания на работния развой, както и да разпознават и да се оправят с ИТ проблемите, които пораждат. Непланираният престой е безценен, а MSP носят отговорност за него по силата на подписаните съглашения за обезпечено равнище на услугата (SLA).

След обновлението на Advanced Management , което следва скорошното стартиране на решението Acronis Cyber Scripting, доставчиците на управляеми услуги към този момент ще имат достъп до решение за изцяло, самодейно ръководство на крайните точки, което обезпечава:

⦁ Отдалечен мониторинг въз основата на машинен разсъдък за непрекъснато различаване на аномалии, който е автматизиран, адаптивен и не изисква ръчно конфигуриране на праговете.

⦁ Пач мениджмънт без риск от срив посредством връщане обратно чрез автоматизираните бекъпи при положение на несполучлива промяна.

⦁ Мониторинг на здравето на твърдите дискове с планиран логаритъм при разнообразни вендори.

⦁ Няколко разработки за отдалечено работно място, които разрешават добра продуктивност даже при мудни мрежи, както по самодейност на потребителя, по този начин и на админа, и прибавят платформена поддръжка за MacOS и Linux.

⦁ Подобрени защитни механизми за сигурност на отдалечени работни системи и Cyber Scripting с потребление на двуфакторна идентификация (2FA) и нов протокол с потребление на двупосочна AES за предотвратяване на средствата за ръководство от нови уязвимости.
още по темата
Всички тези нови благоприятни условия работят в композиция с по-мащабната платформа на Acronis, която обгръща артикули за сигурност, бекъп и възобновяване от бедствия, гарантирайки, че доставчиците на управляеми услуги и техните клиенти могат да посрещнат всички упования.

Подобряването на инструментите за ИТ ръководство е единствено част от уравнението. С идното стартиране на Acronis Advanced Automation , Acronis вкарва вградена бизнес-автоматизация в своята платформа, тъй че да помогне на MSP сътрудниците си да интегрират своите бек-офис функционалности с доставката на услуги, основани на Acronis, като да вземем за пример ръководство на крайните точки. Новите функционалности включват:

⦁ Автоматизация на билинга с поддръжка за услуги, основани на настоящо потребление;

⦁ Проследяване на SLA, доклади и техническа производителност;

⦁ Поддръжка на тикетинг система;

⦁ Автоматично, детайлно следене на база обособен консуматор на таксуваното и неподлежащото на таксуване време;

⦁ Отчети и графични информации за оперативната активност, доходи и печалби;

⦁ Поддръжка на голям брой езици;

⦁ Централизиран надзор и цялостна видимост от конзолата на Acronis.

Чрез съчетание на автоматизацията на услугите с Acronis Advanced Management и други решения със силата на бизнес автоматизацията, MSP ще могат по-ефективно да дават и уголемяват услугите за клиентите си. Acronis ще пусне тези нови артикули и функционалности, започвайки с актуализацията за Advanced Management за отдалечени работни места през декември, а продуктите за мониторинг на база машинен разсъдък и новият Advanced Automation – през първото тримесечие на 2023.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР